VERGADEREN


Hier vind je de ruimte om ideeën op te doen en uit te werken!

Loft 
Geweldige, grote ruimte (168 m2) met een adembenemend uitzicht. Er is een 75 inch smart tv en een koffie-keuken. Mini-congres, een training met sporten, muziek, diverse opstellingen; hier is heel veel mogelijk!  
2 - 50 personen  € 700 per dagvergaderruimte Loftklik op de afbeelding voor beschikbarheid van Loft

 

Spijkerboor
Lichte, prettige vergaderruimte van 40 m2 met lange tafels een 55 inch Smart tv en een ontspannen zithoek.
2 - 12 personen   € 250 per dag
pictures/Buitenwerkplaats_vergaderruimte_spijkerboor_1.jpgklik op de afbeelding voor beschikbaarheid van Spijkerboor

 

Leeghwater
Knusse en rustige werkkamer van 20 m2. Deze ruimte heeft een prachtig uitzicht op de polder, 32 inch Smart tv en een eigen terras.
2 -6 personen   € 110  per dag
pictures/Buitenwerkplaats_vergaderruimte_leeghwater_1.jpg
klik op de afbeelding voor beschikbaarheid van Leeghwater


Stolp Exclusief

Exclusief gebruik van álle ruimtes in de stolpboerderij voor één dag óf meerdaagse bijeenkomsten. Je kunt dus vergaderen in de Loft, Spijkerboor als Leeghwater, Het gebruik van de woonkeuken en de 6 logeerkamers met 12 bedden en 3 badkamers is ook inbegrepen.
€ 950  per dag zónder overnachting
€ 2130  twee dagen en één nacht
Stolp Exclusiefklik op de afbeelding voor beschikbaarheid van Stolp Exclusief

 

Stolp Polderkamers
Voor meerdaags gebruik van Spijkerboor én Leeghwater. Ook de woonkeuken, de 6 logeerkamers met 12 bedden en 3 badkamers behoren tot dit arrangement. In de Loft op de verdieping kan overdag een andere groep werken.
€ 870   twee dagen en één nacht
pictures/Binnenbuiten_padre.jpgklik op de afbeelding voor beschikbaarheid van Stolp Polderkamers

 

De genoemde huurprijzen voor de vergaderruimtes en meer-daagse bijeenkomsten zijn inclusief btw, WiFi internet, Smart tv en flip-overs met markers. Hier komen de kosten voor CATERING per persoon bij. 

Vergaderen wordt een beleving bij onze Buitenwerkplaats! Een unieke duurzame locatie met inspirerende ruimtes voor bijvoorbeeld een training, workshop of teamdag. Een half uur rijden vanaf Amsterdam vindt u hier letterlijk en figuurlijk de ruimte om ideeën op te doen en uit te werken. Ruimte met uitzicht op het weidse polderlandschap van Laag Holland. Rust om te kunnen denken en tot nieuwe inzichten te komen.

De werkruimtes zijn allemaal in de Stolpboerderij. Op de eerste verdieping is een heel grote ruimte, de Loft, met fantastisch uitzicht over het landschap. Beneden zijn diverse werkruimtes om in kleinere groepen te werken. Hier zijn ook de badkamers, slaapkamers en de huislijke woonkeuken.

Er is een heerlijke tuin met groenten en fruit, een heuse werkplaats en een kookstudio waar de lunch en diner gemaakt worden.
Starnmeerdijk 6
1488 AG Starnmeer
075 64 11 774

bereikbaarheid en parkeren

nieuwsbrief