ETEN EN DRINKEN

Om lekker te kunnen werken moet er ook goed worden gegeten. Op de Buitenwerkplaats lunchen we zo mogelijk met alle gasten samen aan een lange tafel, liefst buiten. Bent u met een gezelschap van 10 personen of meer, dan hoort ook een diner op locatie tot de mogelijkheden, ter plekke voor u gemaakt door Saskia! Uiteraard zijn er diverse mogelijkheden, ook voor een afsluitende borrel, gezonde snacks of een feestelijke taart!

BWP 1308 040

klik op de afbeelding om de arrangementen te downloaden

 

Lunch & zo

Op de Buitenwerkplaats lunchen we zo mogelijk met alle gasten samen, zo rond 12:30 uur. In overleg is een ander tijdstip of apart eten natuurlijk ook mogelijk.  Afhankelijk van het weer bereiden we een salade, een stevige of vrolijke soep. Alles is gemaakt van dagverse groenten. De tafel is gedekt met vers biologisch brood, kaas, vleeswaren en zoetigheid. Onze geroemde huisgemaakte perenstroop en bessenjam zullen daarbij natuurlijk niet ontbreken.

Borrel

Topteam € 15 pp Sap, bier, alcoholvrij bier en huiswijn; met hartige lekkernijen van het huis        

Kaasplankje € 10 pp Sap, bier, alcoholvrij bier en huiswijn; met kaasjes en nootjes                             

High Wine € 25 pp. Fijnproeverij van diverse bijzondere wijnen met bijpassende hapjes                               

Kookstudio sas open dag

 

Dineren bij de kok

Dichtbij de Stolp en toch even weg uit de werksfeer worden de maaltijden bereid en opgediend in ons nieuwe gebouw de Stal. U kunt hier bij mooi en bij slecht weer genieten van een groots uitzicht aan een prachtig gedekte tafel.

Voor het avondeten kunt u kiezen voor een voedzame maaltijd als onderbreking van uw vergaderingen of een uitgebreid feestelijk diner. Het menu is afhankelijk van het seizoen en kan door u in overleg met Saskia Strawford-Stolk worden samengesteld. U kunt kiezen uit een menu met vis of vlees en natuurlijk bestaat een geheel vegetarisch menu ook tot de mogelijkheden. Wanneer het seizoen dat toelaat, gebruiken we groenten en kruiden uit de eigen moestuin.

De getoonde menu’s zijn voorbeelden van wat u kunt verwachten. De prijzen zijn inclusief non-alcoholische drankjes en btw en gelden voor groepen vanaf 10 personen. Wanneer u speciale wensen hebt, uw gasten zich aan een dieet moeten houden, of als u belangstelling heeft voor een kookworkshop (zie workshops), neemt u dan contact op met:

Saskia Strawford-Stolk
+31 6 44 32 54 76
saskiastrawfordstolk@kpnmail.nl

Keuken 02


Menu Strawford-Stolk
€45 pp
Een feestelijk 3 gangendiner, eerlijk, mooi en lekker eten in aanwezigheid van de kok zelf!

Vegetarisch
* Gebonden bospaddenstoelensoep met truffelolie
* Ravioli di zucca (pompoen), gevulde tomaat, salade en een tian van tomaat en courgette en bieslook
* Tartelette met frambozen

Vis
* In biet gemarineerde zalm met een dip van mierikswortel en dille
* Kabeljauw met krokant dakje, risotto di mare, salade en geroosterde groenten met pesto en geitenkaas
* Panna cotta met rabarber

BWP 1308 057

 

Menu Simpel  € 25 pp
Een heerlijke avondmaaltijd met een toetje voor u klaargezet

Vegetarisch
* lasagne met spinazie en ricotta
* salade
* citroenbavarois

Vlees
* Quiche Lorraine
* salade
* Perencake

Menu Buitengewoon € 55 pp
5 gangen diner voor de fijnproever, kleinschalig chique dineren              

Vegetarisch
* Antipasti
* Geroosterde gevulde aubergine
* Pompoensoep met korianderpesto
* Noten-paddestoelenballetjes, gevulde tomaatjes, salade en warme groenten
* Warme Tarte Tatin met huisgemaakt vanille ijs

Vis en/of vlees
* Sashimi
* geroosterde paprika soep
* Spoom
* Cote du boeuf, Pomme Dauphinois, salade en gevulde paprika
* Amandel cranberry taart met huisgemaakt ijs

 


Wijnen

Huiswijnen per fles € 12,50

Wijnarrangement  €19,50 pp
Drie geselecteerde wijnen passend bij het diner

Wijnarrangement Deluxe € 22,50 pp
Bovenstaand wijnarrangement plus Prosecco of Champagne

BWP 1406 fairfood 042


Starnmeerdijk 6
1488 AG Starnmeer
075 641 17 74

bereikbaarheid en parkeren

buitenwerkplaats post