Pluk-je-diner

Na het succesvolle Pluk-je-lunch organiseert kookstudio SaskiaStrawford-Stolk deze na-zomer een Pluk-je-diner. Dat zijn twee workshops in één! Eerst leer je van Dieuw van Wild-Plukgeluk welke planten op dit moment in de tuin van de Buitenwerkplaats eetbaar zijn en daarna ga je met Saskia van de geplukte ingredienten samen een heerlijk diner maken! 

pictures/pluk-je-diner.jpg

We gaan recepten maken geïnspireerd op de Italiaanse keuken, zolas vers gevulde ravioli, zelfgemaakte gnocchi, verrassend Oostindische kers pesto. De eetbare kruiden en bloemen die je onder begeleiding van de ervaren Dieuw van 't Spijkerde hebt geplukt vormen de hoofdrol, maar voor de liefhebbers is er ook een vis- en vleesgerechtje. Vervolgens nemen we plaats aan een mooi gedekte tafel waarop zelfgemaakte heerlijkheden staan uitgestald,een feest!

We beginnen om 16 uur en sluiten om 21 uur af met een kopje thee of koffie. De workshop kost € 47,50 pp en dat is inclusief  2 glazen wijn. Graag reserveren op saskiastrawfordstolk@kpnmail.nl of bel naar 06 44 325 476.

pictures/recepten.jpg

Klik hier voor de recepten die we 3 juli maakten tijdens Pluk-je-Lunch


Starnmeerdijk 6
1488 AG Starnmeer
075 641 17 74

bereikbaarheid en parkeren

nieuwsbrief