Cookingstudio

Aan het eind van een dag hard werken met je team een leuke kookworkshop doen? Saskia Strawford-Stolk biedt deze geweldige team-building activiteit ter plekke op de Buitenwerkplaats. Echt goed koken met eerlijke ingredienten, met oog voor kleur en een mooi gedekte tafel. Gezellig en lekker!

 

Cinema Paradiso met diner

zondag 1 jan 2017

pictures/NUOVO-CINEMA-PARADISO-900600.jpg

Cinema Paradiso (1988, Guiseppe Tornatore) vertelt het verhaal van het innemende jongetje Toto, die gezegend met een mooie glimlach opgroeit tot de geslaagde regisseur Salvatore. De film werd bekroond met zowel een Oscar als een speciale prijs op het filmfestval van Cannes.De beroemde klanken van de filmmuziek zijn van de hand van de befaamde Ennio Morricone.

Geniet voor de film van een heerlijk Italiaans 3 gangen diner met zelfgemaakte Ravioli, verrassende Risotto, mooie bijgerechtjes en taart en ijs toe, zaterdag 28 januari in de kookstudio op de Buitenwerkplaats. Je bent welkom vanaf 17.30 uur, aanvang diner 18 uur.

 lees verder

Pluk-je-diner

zaterdag 10 sep 2016

Na het succesvolle Pluk-je-lunch organiseert kookstudio SaskiaStrawford-Stolk deze na-zomer een Pluk-je-diner. Dat zijn twee workshops in één! Eerst leer je van Dieuw van Wild-Plukgeluk welke planten op dit moment in de tuin van de Buitenwerkplaats eetbaar zijn en daarna ga je met Saskia van de geplukte ingredienten samen een heerlijk diner maken!

pictures/pluk-je-diner.jpg

We gaan recepten maken geïnspireerd op de Italiaanse keuken, zolas vers gevulde ravioli, zelfgemaakte gnocchi, verrassend Oostindische kers pesto. De eetbare kruiden en bloemen die je onder begeleiding van de ervaren Dieuw van 't Spijkerde hebt geplukt vormen de hoofdrol, maar voor de liefhebbers is er ook een vis- en vleesgerechtje. Vervolgens nemen we plaats aan een mooi gedekte tafel waarop zelfgemaakte heerlijkheden staan uitgestald,een feest!

We beginnen om 16 uur en sluiten om 21 uur af met een kopje thee of koffie. De workshop kost € 47,50 pp en dat is inclusief 2 glazen wijn. Graag reserveren op saskiastrawfordstolk@kpnmail.nl of bel naar 06 44 325 476.

 lees verder

Pluk-je-lunch

zondag 3 jul 2016

Deze zomer kan je alvast een voorproefje nemen van de kookworkshops op de Buitenwerkplaats. Saskia Strawford-Stolk organiseert diverse middagen en avonden, waarop je met kennissen, vrienden of familie welkom bent. Leerzaam, lekker en een leuke manier om kennis te maken met deze prachtige locatie!

 lees verder
Starnmeerdijk 6
1488 AG Starnmeer
075 641 17 74

bereikbaarheid en parkeren

nieuwsbrief