Nomansland II: installatie Heleen Langkamp

'Wat  gebeurt er als twee totaal verschillende tijdzones, ieder met zijn eigen specifieke sfeer en dynamiek, elkaar raken of ontmoeten en er een nieuwe dynamiek ontstaat?'  Deze vraag stelt Heleen Langkamp centraal tijdens haar verblijf in Amsterdam en op de Buitenwerkplaats, waar ze op uitnodiging van Cultureland Artist In Residence is.
pictures/Noamansland_II_2_mix3_kl.jpg
Welk gebied of nieuwe ervaring wordt er gecreëerd? Hoe verhoudt de mens zich tot een gecombineerde tijdservaring waarbij de systematische, externe tijdsbeleving en de contemplatieve tijdsbeleving een visuele dialoog met elkaar aan gaan? Heleen toont in de ruimtelijke installatie Nomansland II  haar persoonlijke reflecties. Ze worden zichtbaar op wanden van transparant materiaal.  Er ontstaat een visuele en inhoudelijke gelaagdheid, waarbij ook de positie van de toeschouwer een rol speelt.

Je kan het zelf komen ervaren!
Zondagmiddag 9 april 16.00 tot 19.00 (vernissage) op de eerste verdieping van Admiraal de Ruijterweg 181, Amsterdam.

Ook te zien op:
woensdag 12 april van 17.00 tot 19.00
donderdag 13 april van 17.00 tot 20.00
vrijdag 14 april van 17.00 tot 20.00

pictures/Heleen_portret.jpg

Heleen Langkamp

Heleen Langkamp (Wierden 1974) maakt installaties waarbij ze gebruik maakt van uiteenlopende media zoals video, tekenkunst en beeldhouwkunst. Vaak zijn daarbij tegenstrijdige onderdelen uit de omgeving uitgediept, zichtbaar of tastbaar gemaakt. Heleen woont en werkt in Notter, Overijssel.


Starnmeerdijk 6
1488 AG Starnmeer
075 641 17 74

bereikbaarheid en parkeren

nieuwsbrief