Workshop Filmpje maken met je Smartphone

Filmpjes hebben de afgelopen jaren een belangrijke plaats verworven op sociale media en websites. Veel mensen laten zich door het beeldmateriaal verleiden om wel of niet met jouw bedrijf in zee te gaan. Of het nu om de verhuur van vergaderruimte gaat of om de optredens van je band. Het leuke is dat het maken van korte filmpjes voor sociale media eigenlijk niet zo moeilijk is en dat je er alleen een smartphone voor nodig hebt, of een tablet. Je kunt in een dag de basis-technieken leren!

Linda Op Locatie organiseert zo'n dag op de Buitenwerkplaats. Speciaal voor locatiehouders, maar eigenlijk is deze dag geschikt voor alle ondernemers die willen leren vloggen!

Maandag 30 mei 2016 op de Buitenwerkplaats, kosten €150
Schrijf je hier in.

pictures/Iphoneworkshop.jpg

De workshop wordt gegeven door John en Richard van Rooijen van BroerZ. Ze geven een to the point inleiding, met allerlei tips over de technische en creatieve kant van het fimen, maar ook over hoe je je presenteert. Vervolgens snel zelf aan de slag, want het gevoel komt pas als je echt met een verhaallijn en met beeldmateriaal bezig bent! 

lees hier het artikel van Linda van Kerkhoven over vloggen op www.events.nl

 


Starnmeerdijk 6
1488 AG Starnmeer
075 641 17 74

bereikbaarheid en parkeren

nieuwsbrief