concert Arifa Trio

Arifa trio heeft in het voorjaar de video "the Dream Keeper" opgenomen op de Buitenwerkplaats. Vrijdag 28 oktober zullen ze deze muziek ten gehore brengen voor publiek. Kom kijken, luisteren en genieten!

pictures/Arifatrio.jpg

Arifa maakt een geweldige mix van jazz, klassiek met traditionele Turkse en Balkan bites. De muzikanten zijn helemaal op elkaar ingespeeld en in het spel hoor je de diverse muzikale achtergronden en culturen uit Roemenie, Turkije, Nederland en Duitsland. Tesamen verwordt dit spel een nieuw en fris geheel. Fijn om naar te luisteren en ook heel leuk om naar te kijken!

Franz von Chossy (DE) piano
Alex Simu (RO) clarinets & live laptop,
Sjahin During (TR-NL) percussion set

Buitenwerkplaats feliciteert Alex Simu die een  Gouden Kalf ontving voor de muziek van de film Beyond Sleep. Het concert is hierdoor verplaatst naar:
Vrijdag 28 oktober 18:30 concertdiner  20:00 concert
Reserveer online tickets voor het concert hier, of stuur ons een mail.
De toegang is € 17,50; studenten krijgen € 7,50 korting.
Kosten concertdiner; € 17,50

Om van dit concert echt een avondje uit te maken, leuk om je vriend(in) mee naar toe te nemen, bieden we een concert-diner aan: Saskia Strawford-Stolk zal in haar kookstudio op het terrein van de Buitenwerkplaats om 18.30 lekkere hapjes en een hoofdgerecht serveren. Om acht uur begeeft iedereen zich met koffie en zoetigheid naar de grote loft op de zolderverdieping van de stolp, waar het trio met de vallende schemering als achtergrond de sterren van de hemel zal spelen! Als je online kaartjes bestelt kun je je ook opgeven voor het concert-diner.

 


Starnmeerdijk 6
1488 AG Starnmeer
075 641 17 74

bereikbaarheid en parkeren

nieuwsbrief