Kick-off Cooking-Studio

Kookstudio sas open dag

‘Samen eten is de brandstof voor het brein. De sfeer aan tafel is een optelsom van een bijzondere locatie, goed gezelschap en smaakvolle gerechten in een kleurige compositie.’ Aan het woord is Saskia Strawford-Stolk. 

28 maart OPEN DAG kookstudio Saskia Strawford Stolk:

De kok en gastvrouw zet op 2e Paasdag de deuren van haar Kookstudio open, op de Buitenwerkplaats in de Starnmeer. U bent van harte welkom van van 14.00 tot 17.00 uur.

Deze nieuwe Kookstudio van Saskia is het hart van het bijzondere gebouw ‘de Stal’. De Stal waar voorheen stieren en paarden stonden is ontworpen en geheel naar de laatste inzichten van duurzaam bouwen herbouwd door Maud Aarts en Dagobert Bergmans. Hierbij was de relatie tot het polderlandschap het belangrijkste uitgangspunt. Het comfortabele interieur is prachtig afgewerkt met natuurlijke bouwmaterialen.

Opendag sas 3nw

‘Kijk eens’, wijst Saskia naar de ruime raampartijen van de keuken in de Stal. ‘Dit is toch een schilderij dat elk uur van de dag verandert.’ Het uitzicht is imposant, weids landschap en de beroemde Hollandse luchten.

Gouden combinatie

De Stal is onderdeel van de Buitenwerkplaats, een unieke locatie die inspirerende ruimten biedt voor bijeenkomsten en projecten. ‘Er zitten meerdere schrijvers, onderzoekers en ontwerpers aan hun eigen project te werken. Op werkdagen komen bedrijven, scholen en instellingen hier vergaderen, of een workshop doen. Heerlijk toch, als je na een intensieve dag samen heerlijk kan natafelen? Een gouden combinatie!’, zegt Maud Aarts. ‘Nog leuker, je kan in de nieuwe Kookstudio aansluitend een culinaire workshop doen. Saskia is echt een ster in het enthousiasmeren van mensen over het bereiden van eten.’

In de Kookstudio heerst de geur van het seizoen. ‘Mijn inspiratiebron is onze eigen moestuin op het terrein; fruit en groenten van het seizoen. En dit deel van Laag Holland met z’n agrarische cultuur biedt eerste klas biologische streekproducten.’ Saskia weet precies wat er in deze polders te koop is. Haar gedekte tafel is een plateau van heerlijke gerechten.

Saskia Strawford-Stolk
+31 6 44 32 54 76
saskiastrawfordstolk@kpnmail.nl

BWP 1406 fairfood 042klik op de afbeelding om de arrangementen te downloaden

 

 

 

 

 

 

 


Starnmeerdijk 6
1488 AG Starnmeer
075 641 17 74

bereikbaarheid en parkeren

nieuwsbrief