Duurzaamheid

Wij zorgen op de Buitenwerkplaats voor zowel mens als natuur door bewust duurzaam te handelen. Wij steunen duurzame innovatie in alles wat wij doen en bieden 100% biologische producten, vaak uit eigen tuin. Wij vervullen graag een voorbeeldfunctie, niet door te wapperen met certificaten, maar door het enthousiastme en de vanzelfsprekendheid waarmee we deze groene werkwijze ten uitvoer brengen.

Composer's Treat 2019: Merlijn Twaalfhoven (1976)

donderdag 1 jan 1970

Sinds september 2017 verbindt Merlijn met The Turn Club veranderaars, frisdenkers, artistieke activisten en praktisch idealisten. Samen werken zij aan een turn, een omslag in denken en handelen die persoonlijk, lokaal maar ook maatschappij-breed nodig is om de grote 21e eeuwse uitdagingen aan te kunnen pakken.

Tijdens de Composers Treat van 22 Februari tot 3 Maart 2019 werkt Merlijn Twaalfhoven aan het Turn Manifest. Dat moet niet alleen de uitkomst worden van de vele ontmoetingen en ideeën binnen The Turn Club, maar ook een handleiding voor een praktische en betekenisvolle weg de toekomst in.

pictures/Merlijn_Twaalfhoven_-_The_Air_We_Breathe_kl.jpg

 lees verder

Hoe het allemaal begon...

donderdag 1 jan 1970

Stolp uit de as herrezen  lees verder

Vierkantdelers

donderdag 1 jan 1970

Vrijdagmiddag 1 juni 2018 werd op de Buitenwerkplaats de start van de stolpencommunity vierkantdelers ingeluid.  lees verder

Wat is een stolp?

donderdag 1 jan 1970

Het hoofdgebouw op het erf van de Buitenwerkplaats is een stolpboerderij, maar wat is dat eigenlijk, een stolp?  lees verder

Biodiversiteit

donderdag 1 jan 1970

Wij proberen op de Buitenwerkplaats te werken en te tuinieren op een natuurlijke, ecologische manier.  lees verder
Starnmeerdijk 6
1488 AG Starnmeer
075 64 11 774

bereikbaarheid en parkeren

nieuwsbrief