Muziek

De akoestiek van de loft in de stolpboerderij is bijzonder geschikt voor muzikale bijeenkomsten. Kom met je gezelschap of project naar de Buitenwerkplaats om muziek te maken, te componeren, te bedenken, uit te proberen. Helemaal fantastisch als zo'n productieve periode afgesloten kan worden met een huiskamer-concert.

Composer's Treat 2016: Maria Christina Krithara

donderdag 1 jan 1970

Concert: vrijdag 10 juni 2016 19:00.

Voor de eerste Composer's Treat is de Griekse Maria Christina Krithara uitgenodigd. Zij is pianist en componist, een naam in de moderne muziek in Griekenland. Ze heeft de afgelopen jaren steeds op hoog niveau nieuwe muziek geschreven voor theater en documentaires.

 lees verder

Composer's Treat

donderdag 1 jan 1970

Componist Aspasia Nasopoulou nodigt voor deze 'treat' een collega in het vakgebied uit voor een werkvakantie op de Buitenwerkplaats. Talentvolle componisten die op welke manier dan ook onder moeilijke omstandigheden werken kunnen op deze manier even een uitstap maken. Om terug te keren naar de kern van hun passie, of om nieuwe energie op te doen voor een stap in hun muzikale ontplooiing. Een week om nieuwe projecten te verzinnen, of juist een lopend project af te ronden.

 lees verder

Alessandra Duarte

donderdag 1 jan 1970

Kunstenaar Alessandra Duarte (woont en werkt in São Paulo, Brazilië) zal een reeks van nieuw werk gemaakt tijdens haar 3 maanden residentie in Buintenwerkplaats, in Starnmeer, Noord-Holland presenteren.  lees verder
Starnmeerdijk 6
1488 AG Starnmeer
075 64 11 774

bereikbaarheid en parkeren

nieuwsbrief