Composer's Treat

Componist Aspasia Nasopoulou nodigt voor deze 'treat' een collega in het vakgebied uit voor een werkvakantie op de Buitenwerkplaats. Talentvolle componisten die op welke manier dan ook onder moeilijke omstandigheden werken kunnen op deze manier even een uitstap maken. Om terug te keren naar de kern van hun passie, of om nieuwe energie op te doen voor een stap in hun muzikale ontplooiing. Een week om nieuwe projecten te verzinnen, of  juist een lopend project af te ronden. Een week met uitzicht, dichtbij de natuur, afgerond met een publieke presentatie.

De componist zal aan muzikanten worden gekoppeld die in Nederland wonen, of aan een kunstenaar uit een ander vakgebied.  Veel verschillende vormen van samenwerking zijn denkbaar, want Aspasia gelooft dat de kracht van het experiment nodig is om verder te komen met het vakgebied. Het doel is om kunstzinnig talent te stimuleren om zich te ontwikkelen. Juist nu, omdat we de kunst en de kunstenaar nodig hebben.

Composer's Treat   2016 Maria Christina Krithara

Composer's Treat   2017 Anna Veismane

Composer's Treat   2018  Jasna Velickovic

 

Artists are curious, artists are sceptics.
Artists are brave, artists don’t fail
Artist have a point of view
Artists pauze for thought
Will Gompertz

Ken jij een componist die echt zo'n 'Composer's Treat' verdient, voor een boost in zijn artistieke ontwikkeling? Zou je dit programma willen ondersteunen, financieel of op een andere manier? Laat het ons weten!


Starnmeerdijk 6
1488 AG Starnmeer
075 64 11 774

bereikbaarheid en parkeren

nieuwsbrief